A beautiful present from my grandmom + nieuw jasje!

image

Anderhalve week geleden was het kerstmis. Wij gaan dan altijd met heel de familie bij mijn oom in Tilburg eten. Erg lekker en gezellig! We hadden tijdens het kerstdiner geld gekomen van oma en ik wilde het in eerste instantie allemaal op mijn spaarrekening zetten, maar uiteindelijk heb ik toch besloten om iets te kopen waarbij ik altijd aan oma zal denken. Lees mee!

image

Cadeautjes kopen en laten inpakken blijft leuk! En wat een leuke verpakking.
Ik had al een tijdje de bekende ringen op het oog waar je verschillende kleuren bolletjes in kan doen. Ik vind ze erg mooi en als je wat kleuren hebt kan je ze echt overal bij dragen. Ze hadden drie maten, klein middel en groot en die ik heb is het maatje middel. Ik heb de ring en de bolletjes bij Hipp gekocht in Bladel.

image

Dit zijn de balletjes die ik heb. De bruine zat er al bij, maar ik vind die eigenlijk wel heel mooi. Ben erg blij dat net die kleur erbij zit, want ik denk dat ik hem zelf niet uitgekozen had. Verder heb ik nog een roze en champagne kleurige.
image De champagnekleurige

imageDe roze

image De bruine

Ik ben heel blij met mijn ring en vind het super leuk dat je uit kan breiden met die bolletjes. Welke kleuren zouden jullie mij aanraden om te kopen?

image
image
Ik heb stiekem nog een nieuw jasje gekocht die ik zo leuk vind dat ik hem moet laten zien! Ik ben echt totally in love. Het middelste is roze suede en de mouwen zijn zo mooi glitterig. Ik ben zo blij met deze aankoop! Hij is van de Takko (waar ik werk) en kost €35. Ik weet dat er bij de Takko in Bladel nog 6 hangen, maar ze zullen snel gaan

Liefs, Esther

Advertenties

3 gedachtes over “A beautiful present from my grandmom + nieuw jasje!

  1. Ik heb ook zo’n soort ring,alleen moet je het bolletje/steentje dan vast klikken in een soort rondje. Ik vind het ook zo leuk dat er verschillende soorten bolletjes zijn,want zo heb je voor iedere outfit iets anders!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s