First date make-up tips!

Ik heb een gastblog geschreven op www.aangenaam-malou.blogspot.nl over make-up tips op een eerste date. Ik dacht dit is misschien ook wel interessant om met jullie te delen, vandaar dat ik dit artikel ook op mijn blog plaats. Een eerste date is eng, maar met een paar tips ben je er helemaal klaar voor. Benieuwd naar mijn tips? Lees mee!

foundation
Do
1. Zorg ervoor dat je de juiste kleur foundation draagt. Mannen willen een vrouw die er zo natuurlijk mogelijk uit ziet. Als je toch foundation wil dragen, zorg er dan voor dat je de juiste kleur draagt en het dus het minst opvalt. Een belangrijke tip om de juiste kleur te kiezen is dat je de tester aan moet brengen op je kaaklijn en niet op je hand of de binnenkant van je pols. Vind je dit toch te moeilijk, kan je altijd nog om hulp vragen bij een drogisterij als de DA en de Etos.
2. Zorg ervoor dat je er wakker uitziet, want wallen zijn nou eenmaal niet sexy. Hiervoor kan je zorgen door goed te slapen de nacht van tevoren, maar er zijn natuurlijk ook tips om je wallen te verdoezelen. Gebruik onder je ogen een concealer die één tint lichter is dan de rest van je gezicht. Dit zorgt ervoor dat de donkere kringen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Mocht je concealer onder je ogen gebruiken, zorg er dan wel voor dat je dit goed afpoedert. Als je dit niet doet trekt de concealer in je lijntjes en ook dat ziet er niet sexy uit.
3. Zorg ervoor dat je een open uitstraling hebt. Dit is de makkelijkste van allemaal. Je brengt gewoon een witte/lichte oogschaduw aan in je binnenste ooghoek en je bent ready to go! Kijk maar eens naar het verschil als je de oogschaduw nog maar bij een ooghoek aan hebt gebracht, mooi hè. Mocht je het mooi vinden kan je deze lichte kleur ook nog aanbrengen onder je wenkbrauw, maar dit kan ook snel teveel worden dus pas ermee op.
4. Zie eruit als jezelf. Als je normaal geen foundation draagt, draag dit dan ook niet op een eerste date. Maak jezelf gewoon op zoals je er elke dag uitziet. Je mag je best een beetje optutten, maar je moet je er wel jezelf in voelen. Anders kom je al snel fake over en als iets een no go is, dan is het dat!

lipstick
Don´t
1. Draag geen lipstick en als je lipstick wilt dragen, neem dan een natuurlijk kleurtje. Ik zelf draag dagelijks lipstick, maar ik weet dat veel mannen daar niet om staan te springen. Op een eerste date is dit dan ook niet erg verstandig. Stel je wilt gaan kussen bestaat er een kans dat hij helemaal onder zit. Dat is niet het enige, als je lipstick draagt moet je constant in de gaten houden of het nog goed zit en of er niets op je tanden zit. Tijdens je eerste date moet je je hier niet mee bezig houden, maar met de goddelijke man die tegenover je zit!
2. Draag niet teveel blush. Blush kan je gezicht een hele mooie uitstraling geven, zeker als je foundation draagt is het verstandig om blush aan te brengen. Breng alleen nooit teveel aan, want dan lijkt het alsof je de hele tijd zit te blozen. Dat is niet leuk om naderhand terug te horen.
3. Spuit niet teveel parfum op. Het is belangrijk om lekker te ruiken op een eerste date, maar teveel kan ook afschrikken. Ik weet dat wij vrouwen van mannen houden die lekker ruiken, en mannen houden ook van vrouwen die lekker ruiken. Het verschil is dat het bij vrouwen niet zo’n walm moet zijn, maar een lekker subtiel luchtje.

Ik weet dat een eerste date heel erg spannend is, maar met deze tips ben je good to go! Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat je jezelf moet zijn. Je bent mooi van jezelf. En ehh… mannen voor jullie is het belangrijk om tijdens een eerste date een lekker geurtje te dragen. Vrouwen houden ervan, geloof mij.

Liefs, Esther

Advertenties

Een gedachte over “First date make-up tips!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s