Opgemaakt januari 2014 – 2

IMG_20140122_150836
Vinden jullie het ook zo fijn om producten op te maken? Ik vind het heerlijk, ik kik er echt op. Het is gewoon fijn om te weten dat je het geld dat je er aan uit hebt gegeven ook er uit haalt. Dat je ook dingen wél helemaal gebruikt. Nou moet ik bekennen dat voordat ik een blog had ik bijna nooit iets opmaakte. Shampoo en douchegel is makkelijk om op te maken, maar dingen als een primer, kaars of een haarmasker is voor mij meer zeldzaam. Kijk mee voor de producten die ik op heb gemaakt en voor mijn mening erover.

IMG_20140122_150829
Ik weet dat het nog maar kort geleden is dat ik een opgemaakt artikel plaatste, om precies de zijn 13 dagen geleden. Het was dus een optie om dit artikel nu te plaatsen of om te wachten tot er weer wat tijd over heen ging, maar dan had ik een heeeeeel erg lang artikel met heel veel producten. Daardoor heb ik ervoor gekozen om het artikel nu te plaatsen. Here we go!

IMG_20140122_150931
Allereerst heb ik (hebben we) twee shampoos opgemaakt. De shampoo van Nivea is gewoon weer een shampoo die bij ons in de douche staat, dus die heb ik niet alleen opgemaakt. Nivea shampoo hebben wij bijna altijd wel in huis en ik vind ze erg fijn, vooral de geur is ook lekker. Ik merk alleen niet echt dat het iets bijzonders doet wat betreft welke variant je gebruikt. Komt misschien ook wel dat ik gewoon heel makkelijk haar heb. Daarnaast heb ik een shampoo van Rituals opgemaakt, deze zat in mijn kerstpakket. Aan deze shampoo merk ik dan weer wel wat. Mijn haren drogen (mooi) rommelig op. Beetje slag, maar niet te. Terwijl bij andere shampoos mijn haren gewoon stijl opdrogen. Dat vind ik toch wel een pluspunt en het is ook zo dat hij erg lekker ruikt. Niet een heel voor de hand liggende geur, maar wel lekker als je er eenmaal aan bent gewend.

IMG_20140122_151005
Dan nog twee douchegels die ook bij ons in de douche staan. Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar voor mij is een douchegel en douchegel en daar kan verder niet echt iets heel bijzonders aan zijn. Het ene wat er voor mij wel uitspringt zijn van die lekkere foaming douchegels (denk maar aan Rituals). De enige eis die ik heb aan een douchegel is dat hij lekker ruikt en dat ik er schoon van word, maar kennen jullie een douchegel waardoor je niet schoon wordt?

IMG_20140122_151127
Mijn favoriete deo. Zoals ik dat met douchegels heb vond ik eerst een deo ook echt een deo, maar sinds ik deze heb ontdekt wil ik echt niet meer zonder. Hij ruikt lekker fris en zorgt ervoor dat ik ook daadwerkelijk de hele dag lekker ruik. Geen een deo die zijn werk zo goed doet als deze. Ik moet dus ook even heel erg snel een nieuwe gaan kopen, want die ik nu gebruik van FA vind ik niet alles. Daarnaast zie je het haarmasker die jullie al in een review hebben kunnen zien (klik: https://preventwhatifs.wordpress.com/2013/12/05/review-haarmasker-kruidvat/). Mijn zusje heeft hem ook mee gebruikt dus ik heb hem niet helemaal alleen opgemaakt, maar ik vind hem eigenlijk wel fijn werken. Ik gebruik hem 1 soms 2 keer per week en hij ruikt ontzettend lekker. Er staat ook al een nieuwe in de douche!

IMG_20140122_151219
Aaah, mijn super lekkere geurkaars. Ik vind deze zoooo lekker. Ik wil er echt de hele tijd aan ruiken en het allerleukste aan deze kaars is de prijs €1! Ik heb nu een grote variant van deze staan en die kost €4, dus ook niet veel. Deze kaars is verkrijgbaar bij de Primark. Ook heb ik mijn primer van Catrice opgemaakt. Of die goed is? Eerlijk gezegd weet ik het niet. Ik heb hem laatst terug gevonden in mijn stash en er zat nog voor één keer in. Voordat ik een blog had lette ik er niet zo op of een product ook daadwerkelijk zijn werk doet. Ik ga hem voorlopig nog niet opnieuw kopen, want ik wil heel graag de nieuwe kopen van de assortimentsvernieuwing. Hopelijk doet die zijn werk! Als laatste heb ik ook nog mijn mascara van Max Factor opgemaakt, maar die ben ik vergeten op de foto te zetten. Sorry!

Liefs, Esther

Advertenties

3 gedachtes over “Opgemaakt januari 2014 – 2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s