MAKE-UP LATELY | BLENDEN

makeup lately
Blend the shit out of your make-up…

Ik weet het nog goed.. De eerste paar keren dat ik blogs las en make-up filmpjes keek. Blenden, ik wist echt niet waar ze het over hadden. En zo waren er trouwens nog meer woorden waarvan ik het bestaan niet eens wist.

lipstick
Tegenwoordig kan ik niet eens meer zonder blenden. Blenden maakt alles mooier. Maar wat is blenden nou? Blenden gebruik je om je make-up te vervagen. Als je twee verschillende kleuren aan hebt gebracht kan je het blenden zodat het mooi in elkaar overloopt, maar je kan het ook gebruiken als je het te donker vind of omdat er harde lijnen zijn. Blenden kan je op verschillende manieren gebruiken. Ook zijn er tegenwoordig verschillende blendingkwasten te koop. Ik gebruik al jaren die van Hema en ben er echt dol op.

Ik blend meer dan ooit. Ik heb het altijd gedaan, maar kom er nu achter dat hoe meer je blend hoe mooier je make-up eruit komt te zien.

gezicht
Wat mijn gezicht betreft begin ik de laatste tijd wat te minderen. Ik merk dat als ik een aantal dagen geen foundation gebruik mijn huid er beter uit gaat zien en foundation dus ook niet meer echt nodig is. Als ik wel foundation wil dragen ga ik all the way en vind ik het erg leuk om veel bronzer aan te brengen!

ogen
BLENDEN!!!! Echt mensen, probeer het. Doe het meer dan normaal en je zal begrijpen wat ik bedoel.

lippen
Lipstick draag ik de laatste tijd niet veel. Dit komt ook omdat ik mijn make-up al twee weken of meer in een toilettas heb zitten (i.v.m. naar mijn vader of vriend gaan) en dan doe ik er meestal maar een of twee lipsticks in.

Best grappig eigenlijk dat je make-up routine zo kan veranderen in een paar weken/maanden tijd. Ik ben benieuwd hoe dit bij jullie is! Laat het achter bij de comments :-)
Liefs, Esther

Advertenties

11 gedachtes over “MAKE-UP LATELY | BLENDEN

  1. Haha, dat is altijd leuk als je routine steeds wijzigt! Dat heb ik namelijk ook nog steeds hoor. :) Ik houd ervan om te blenden, vooral mijn oogschaduw, het is natuurlijker en komt mooier over.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s