Doelen april 2015

IMG_20150401_135635Wohoo! Het is alweer april! De klok is inmiddels verzet en de lente is begonnen. Wat gaat de tijd toch snel. In maart had ik voor mezelf een aantal doelen opgesteld en hier ga ik vandaag op terug blikken, heb ik ze gehaald ja of nee? Ik vind het zelf erg fijn om doelen op te stellen, omdat ik dan weet wat ik wil bereiken deze maand, daarom heb ik voor de maand april weer nieuwe doelen opgesteld. Lezen jullie mee?

  • Geld overhouden aan het einde van de maand.. Check. Het is niet veel, maar ik heb niets van mijn spaarrekening af hoeven te halen. Yeah.
  • Beginnen met Rennen met Evy en tot les 9 komen.Check. Ik ben zelfs een paar lessen verder gekomen. Ik vind het super leuk!
  • Twee boeken lezen in maart.. Mwa mwa mwaaa… Ik lees een boek wat ik super interessant vind, maar ik kom er op de een of andere manier niet doorheen. In april maar een nieuw doel van maken dan?
  • Ik wil aan het einde van maart ‘bij’ zijn met school.. Mwa mwa mwaaa… Ik doe echt mijn best, maar het wil niet helemaal lukken. We hebben grote verslagen deze periode en één leertoets. Ik moet er nu echt voor gaan.
  • Ik wil minstens één keer een recept maken dat ik nog niet kende.. Check. En het was yummy!
  • Ik wil vroeger opstaan als ik vrij ben en in het weekend.Check. Ik had nooit gedacht dat deze zou lukken, maar ik heb werkelijk waar maar twee keer tot later dan 9 uur geslapen. Het is een wonder!
  • Ik wil goed nadenken of ik een onbeperkt abonnement neem bij de sportschool.Check. Ik heb heel goed nagedacht en ik ga het niet doen. Ik loop al 3 keer per week hard en doe nog regelmatig een workout thuis. Voor nu vind ik dit genoeg.
    – Ik wil 3 keer per week de 10.000 stappen halen.. Check. De stappenteller motiveert mij enorm om een extra rondje te gaan wandelen. Op deze manier haal ik 4 à 5 keer per week de 10.000 stappen.

6 van de 7 doelen heb ik voltooid. Ik ben blij! Voor de maand april heb ik weer nieuwe doelen voor mezelf in petto. Ik ben benieuwd wat ik er deze keer van bak.

Ik wil aan het eind van april geld overhouden..
Is het heel saai als ik hetzelfde doel opstel voor april. Ja? Sorry jongens, ik kan er niets aan doen. Dit is voor mij iets waar ik heel goed op moet letten. Ik mag van mezelf deze maand iets minder op mijn spaarrekening zetten, omdat er wat dure dingen op de planning staan. Maar verder is het weer de bedoeling dat ik niets van mijn spaarrekening af mag halen. Zou het me deze maand weer lukken? Ik ga ervoor!

Ik wil aan het eind van april t/m les 25 komen van Start 2 Run..
Wow, ik was even aan het tellen tot hoever ik zou moeten komen als alles goed gaat en dat is gewoon al tot les 27 en het programma heeft 28 lessen. Ik heb het doel t/m les 25 gezet, omdat ik op deze manier toch nog een beetje speling heb tijdens de tentamens. Dit moet lukken!

Ik wil aan het eind van april kunnen zeggen dat ik al mijn tentamens heb gehaald..
Oké, dit is een gevaarlijke I admit. Maar het is wel iets waar ik voor wil gaan. Ik heb in de eerste en tweede periode ook alles in een keer gehaald, dus wat zou het mooi zijn als dat deze keer weer is. Ik moet zeggen dat ik niet boos ben op mezelf als ik iets niet haal, maar dan moet ik wel echt mijn best hebben gedaan. We hebben een aantal moeilijke verslagen gepland staan, waarbij het moeilijk is om in te schatten wat er van je wordt verwacht.. Maar de leertoets wil ik zeker halen!

Ik wil aan het eind van april kunnen zeggen dat ik in april gezond heb gegeten..
Ik ben de laatste tijd veel aan het letten op mijn gezondheid. Ik probeer veel te sporten en gezond te eten. Dat sporten zit wel goed, maar dat eten. Dat is het hem. Ik heb sinds twee weken groene smoothies uitgevonden en ik vind het echt super lekker. Deze wil ik dan ook regelmatig gaan maken zodat ik goede voedingsstoffen binnen krijg. Dit is voor mij ook een fijne snack die mijn verlangen naar hartige dingen hopelijk kan stillen. Je bent even bezig met de smoothie maken en opdrinken, dus hopelijk is het dan naderhand weg.

Ik wil in april meer water en thee drinken..
Waar is de ware drinker in mij gebleven? Vorig jaar op de middelbare school droeg ik de hele dag een flesje water bij me en deze dronk ik misschien wel 6 keer op een dag leeg. Nu draag ik ook een flesje water bij me, maar als hij leeg is is hij leeg en doe ik er niets meer mee. In april wil ik mezelf uitdagen meer te gaan drinken. Ik ga voor 1,5l water/thee op een dag. Dit moet lukken!

Ik wil in april elke week 4 keer aan de 10.000 stappen komen..
In maart was dit nog 3 keer, nu maak ik er 4 keer van. Ik ga drie keer per week hardlopen en dit is ongeveer 4.000 stappen. Op deze dagen is het makkelijk om aan de 10.000 stappen te komen. Toch wil ik mezelf uitdagen om een dag meer 10.000 stappen te gaan halen. Een extra rondje wandelen kan nooit kwaad!

Zo dat zijn weer 6 mooie doelen voor de maand april. Ik merk dat het vooral veel doelen zijn op gebied van gezondheid, maar voor mij werkt dit gewoon heel goed. Ik wilde eigenlijk mijn doel van de boeken lezen erbij zetten, maar ik heb ook mijn tentamens in april en deze vind ik belangrijker om te halen dan twee boeken te lezen. Dus ik ben benieuwd hoe het deze maand gaat! Duimen jullie voor me?
Liefs, Esther
preventwhatifs

Advertenties

9 gedachtes over “Doelen april 2015

  1. Fijne doelen heb je opgesteld! Het is altijd goed om jezelf op deze manier uit te dagen :) Ik moet dat ook eens gaan doen, echt concrete doelen opstellen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s