Over Esther

Hee hoi!! Ik vind het superleuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog! Ik heet Esther, maar ik noem mezelf eigenlijk altijd Es of Essie. Zo word ik dan ook genoemd door vrienden.
Ik ben afgelopen oktober alweer 20 geworden. Nu zit ik in de -tig en daar kom ik voorlopig niet meer uit. Ouder worden is geen hobby van mij. Ik woon in een boerendorpje in Noord-Brabant. Ik praat dan ook met een zachte g ;-)! Ik probeer zelf wel altijd zo netjes mogelijk te praten, gewoon omdat ik dat platte gezever zo boers vind staan.

Ouder worden is geen hobby van me, maar make-up duidelijk wel. Ik heb door de jaren heen heel wat verzameld en las dagelijks alle blogs en kijk altijd alle filmpjes op youtube! Ik vind het heerlijk om bezig te zijn met make-up. Helaas heb ik de laatste tijd niet meer echt de tijd om alle blogs te lezen, maar ik begin dit langzamerhand wel weer op te pakken!

Doordat make-up zo’n grote hobby van me is, heb ik november 2013 besloten een blog te maken. Om mijn passie met anderen te kunnen delen. Ik ben er alleen wel achter gekomen dat bloggen niet zo makkelijk is als het lijkt en dat er veel meer achter zit dan je denkt. Daardoor ben ik meerdere keren gestopt en weer opnieuw begonnen. Toch blijft het bloggen kriebelen. Ik wil daarom écht mijn persoonlijke draai kunnen vinden en hopelijk kan ik dan door blijven gaan en al mijn passies met jullie delen!

Liefs, Esther